domingo, 17 de noviembre de 2019

Vital victòria del Terrassa FC femení a Vic (1-2)!

El Terrassa Futbol Club de Primera Divisió Nacional de futbol femení ha assolit una brillant i vital victòria al camp del Vic Riuprimer Refo per 1-2. Les de Lluís Ros han sabut manejar un dur partit i ara mateix estan a tir de la salvació.



Les rogenques, que han marcat mitjançant Cerdán (minut 31) i, in extremis, Judit Domene (minut 89), han superat molts reptes gràcies al triomf. En primer lloc, assoleixen la primera victòria fora de casa a Primera Nacional, després d'algunes visites adverses contra rivals molt complexos. En segon lloc, per primera vegada aquesta temporada sumen dos triomfs consecutius (2-0 al Pallejà, 1-2 a Vic). En tercer lloc, es rearmen de moral per intentar acostar-se a una permanència que semblava molt improbable abans del triomf contra l'Europa (3-2). Finalment, confirmen la solidesa en el joc de l'equip.


Ara mateix, el Terrassa FC supera el Mallorca (darrer amb 4 punts), suma 9 punts i ja ha entrat en lluita directa amb l'Osca, el Pallejà, el Vic, l'Igualada i el Pardinyes. La salvació està a tir, i l'equip rutlla com un tir. 

4 comentarios: