domingo, 17 de noviembre de 2019

Gran triomf per 5-2 i lideratge del Terrassa FC de futbol sala masculí contra l'Alella!

El Terrassa FC de futbol sala masculí ha aconseguit una brillant victòria per 5-2 contra el Hummel Alella (que arribava líder al Pavelló de Sant Llorenç) i esdevé el nou líder de Primera Divisió Catalana, Grup 1, amb 13 punts, davant de l'Escola Pia de Sabadell i el Palautordera (12), i de l'Alella i el Can Cuyàs (10).

Els rogencs han començat el matx encaixant un gol maresmenc, però s'han recuperat de seguida. Un gol de Mota, un minut després (al 13), ha permès restablir la igualada, que s'ha mantingut fins al descans. La segona part ha estat un festival rogenc. El fet que els vermells s'hagin avançat de seguida, gràcies a un gol de Bordes (minut 21), ha aplanat el camí cap a una victòria d'un valor incalculable.

El Terrassa FC controlava el ritme del matx, i Naranjo, al minut 26, ha assolit un tranquil·litzador 3-1. No obstant això, l'Alella ha anotat el seu segon gol a quatre minuts de la conclusió. En un esprint final molt intens i emotiu, Priego ha marcat el 4-2 al minut 38 i Mota ha segellat un galdós 5-2 al 39.

Els de Pol Montserrat estan convertint el Pavelló de Sant Llorenç en un veritable fortí, i van esgarrapant punts fora de casa en una competició molt equilibrada. Així, el tretzè i penúltim de la classificació, el Mollet, acumula 6 punts, el que reflecteix que en dos partits inspirats un equip es pot situar en zona d'ascens.