domingo, 30 de abril de 2023

El Terrassa FC s'assegura la salvació empatant al camp del Prat (0-0)!

El Terrassa FC va patir de valent per empatar al camp del Prat (0-0) i d'aquesta manera s'assegura la permanència a Segona Federació, l'objectiu prioritari de la temporada. Els pratencs, que es juguen la permanència, surt damnificat del matx i cau en zona de descens directe, mentre que el Terrassa FC s'assegura la continuïtat a la categoria, manté opcions de Copa del Rei (les de promoció d'ascens són quimèriques) i es garanteix un balanç positiu a final de temporada. Ara, el Terrassa FC suma un balanç de 10-15-7 i 39-33 en gols.



3 comentarios:

  1. Gran Terrassa FC!!! Salvats!!! El més intel·ligent de tots és qui ha descobert que ja estem salvats, perquè els darrers sis partits hem tingut moltíssima sort i sense aquesta fortuna l'equip ara mateix estaria en zona de descens directe. L'equip pateix moltes limitacions (de plantilla, lesions...) i la pemanència és una bona fita.

    ResponderEliminar
  2. ¡Gran noticia esta salvación! El equipo es muy frágil, últimamente siempre va por detrás en el marcador y hemos tenido muchísima suerte (contra Ibiza Pitiusas, Mallorca, Hércules, Badalona... Cinco puntos conseguidos milagrosos; estaríamos acongojados). ¡Vamos, Terrassa FC!

    ResponderEliminar
  3. Per fi salvats matemàticament! Gran punt en un camp sempre molt difícil. Amunt, Terrassa FC!!! A celebrar-ho!!!

    ResponderEliminar