domingo, 9 de abril de 2023

Un Terrassa FC agonístic remunta i guanya contra l'Eivissa Illes Pitiüses (2-1)

Victòria de gran valor del Terrassa FC (2-1) davant l'Eivissa Illes Pitiüses a l'Estadi Olímpic gràcies a una enorme remuntada a les acaballes del matx. Aquest triomf, amb grans dosis de fortuna i amb el mèrit afegit de la gran quantitat de baixes a l'equip, fa que els de Jordi López mig sentenciïn la permanència i puguin lluitar per la Copa del Rei i la promoció d'ascens, tot i que són objectius complexos.

Els balears s'han avançat el minut 30 i han pogut sentenciar. El Terrassa FC ha remuntat a la segona part amb gols de Carlos Martínez (minut 67) i Aythami (minut 78). Tot i això, el Pitiüses s'hauria pogut avançar després del momentani empat i, al temps afegit, ha gaudit de nombroses oportunitats (travessers inclosos) per empatar. Ateses les baixes per lesió i per sanció, els egarencs han acabat amb un esquema inèdit de 3-0-7, defensant amb els tres defenses i set davanters que estaven a la gespa, i amb una gran actuació del porter Marcos Pérez. La sort ha somrigut el Terrassa FC, que, amb 42 punts, és sisè, a dos punts de la promoció d'ascens.