sábado, 22 de abril de 2023

Triomf "in extremis" del Terrassa FC de futbol sala contra la Unión Santa Coloma (4-3)!

El Terrassa FC de futbol sala va assolir una victòria vital en el darrer sospir contra la Unión Santa Coloma per 4-3 al Pavelló de La Maurina resistint l'embat visitant. Els rogencs segueixen lluitat per l'ascens a falta de cinc jornades per al final de la competició.

El matx va començar força igualat. De fet, els egarencs van remuntar gràcies a Diego Blanco (minut 12) i Borregao (minut 15) la diana inicial dels visitants (minut 8). A la represa, Lázaro (minut 30) va semblar decidir. Carlos Sánchez, el porter vermell, va marcar el quart al minut 39, però en un final boig els colomencs, amb porter jugador, van situar-se a un gol en els darrers segons i al darrer sospir haurien pogut empatar, però els vermells van salvar el 4-3 miraculosament. Els egarencs sumen 50 punts, amb un balanç de 16-2-3 i 90-53 en gols.