sábado, 15 de abril de 2023

Nova golejada del Terrassa FC B (5-2 al Matadepera)!

El Terrassa FC B està en una ratxa impressionant, i va vèncer per 5-2 un lluitador Matadepera a l'Estadi Olímpic. Els rogencs enllacen onze partits seguits sumant (vuit victòries i tres empats), i es consoliden a la cinquena plaça, ben a prop de la quarta.

El duel va començar d'allò  més bé, amb gols de Mogelli (minut 4) i Gil (minut 24). Tanmateix, els matadeperencs van escurçar distàncies al minut 37 i van igualar al 67. Gil va tornar a marcar al 69 i, quan el rival estava bolcat en atac cercant la igualada, el Terrassa FC va aprofitar dos contraatacs i, gràcies a Ordóñez (minut 87) i Molina (minut 89), va convertir el triomf en golejada. El Terrassa FC suma ara 48 punts, amb un saldo de 15-3-8 i 56-30 en gols.