sábado, 13 de enero de 2024

Triomf del Terrassa FC de futsal femení contra el Riudellots a Sant Llorenç (2-1)!

El Terrassa FC de futbol sala femení va aconseguir una victòria transcendental contra el Riudellots per 2-1 amb una gran remuntada, encadena dos triomfs consecutius i se situa provisionalment en zona de salvació amb 7 punts, per davant de Rubí B, Babar (pròxim rival en un partit ajornat en el seu moment) i Sant Julià de Ramis.

Les de David López es van trobar per sota en el marcador al Pavelló de Sant Llorenç al minut 10, però van saber reaccionar després del descans. Un gol en pròpia porteria al minut 27 i un penal transformat per Gina Pujol a prop del final (minut 34) van concedir tres punts vitals per a un conjunt que sap a què juga i que confia en la permanència.