domingo, 21 de enero de 2024

Victòria fonamental (1-2) del Terrassa FC de futsal femení contra el Babar a Barcelona!

El Terrassa FC de futbol sala femení va aconseguir una important victòria (1-2) a la Pista Coberta CEM Guineueta contra el Babar, un rival directe per la permanència en un duel que s'havia ajornat en el seu moment, a finals de 2023. A banda dels tres punts, el matx ha estat singular perquè tots el gols s'han produït en pròpia porteria.

Les de David López s'han avançat el minut 18 i al minut 27 han ampliat el marcador. Les rivals han anotat l'únic gol al 36, i les vermelles han sabut patir èpicament fins al final. Amb aquest triomf, el tercer consecutiu (a Sant Julià de Ramis, contra el Riudellots i a Barcelona contra el Babar), el Terrassa FC suma 10 punts i supera la Penya Blaugrana Montmeló (10 punts també) i, ja en zona de descens, el Rubí B (7), el Babar (6) i el Sant Julià de Ramis (0).