domingo, 20 de marzo de 2022

El líder Terrassa FC femení B escombra (7-1) el Figaró!

El filial femení del Terrassa FC continua la seva ratxa de victòries per golejada i amb un gran espectacle va apallisssar el Figaró per 7-1 en partit jugat al camp de Les Fonts. Les rogenques continuen líders de la categoria, amb 43 punts i un balanç de 14-1-1, 94-14 en gols. El Cabrera, segon amb 40 punts, ha jugat un partit menys.

Les egarenques van arrencar llançades, i als 3 minuts Montero va anotar el primer gol. Després va arribar el festival de Carla Sánchez, que va marcar als minuts 28 i 32 per a un concloent 3-0 al descans. El joc del Terrassa FC va ser dinàmic i ràpid.

A la represa, Sandra López va marcar al minut 60, cinc després que el rivales escurcés distàncies. Carla Sánchez va aconseguir el hat-trick al minut 62, i Aguayed va arribar a la dotzena al 65. Anna Salvador va materialitzar el definitiu 7-1 al minut 75. El Terrassa FC arrasa.