miércoles, 11 de enero de 2023

El Terrassa FC de futsal bat el Sant Cugat i es classifica a la Copa Catalunya (7-4)!

El Terrassa FC de futbol sala, flamant líder de Divisió d'Honor catalana, segueix impressionant i va batre el Sant Cugat per 7-4 a la segona ronda, a partit únic, de la Copa Catalunya, al Pavelló de La Maurina. Els vermells avancen fins a la tercera ronda, en què visitaran el Savall.

El matx no es va resoldre fins al segon temps. Al primer, Diego Blanco (minut 8) va avançar els rogencs, però els santcugatencs van empatar al minut 15. Al 20, Toni Sánchez va establir el 2-1. A la represa, la tempesta egarenca es va desfermar. Lázaro (minut 26), Caus (minut 30) i un defensa rival en pròpia porteria (minut 35) van enlairar el 5-1. Fins al final, amb el partit ja resolt i un carrusel de canvis, Serra (minut 40) i el porter Carlos Sánchez (minut 46) van ajudar a arrodonir el 7-4. Que segueixi la festa.