sábado, 21 de enero de 2023

El Terrassa FC femení goleja el Pardinyes (4-0) a l'Olímpic!

El Terrassa FC femení va golejar el Pardinyes de Lleiga per 4-0 en la reestrena a l'Estadi Olímpic i enllaça la tercera victòria consecutiva (a més, sense rebre cap gol) i la cinquena seguida a casa. Les egarenques, cinquenes amb 25 punts empatades amb el Viladecans, s'ho jugaran tot al camp d'aquest rival: un triomf asseguraria la quarta posició i la lligueta d'ascens, i un empat la deixaria molt a prop, ja que la diferència de gols particular seria, en aquest cas, favorable (2-0 a la primera volta).

Lydia Rodríguez va avançar les rogenques al minut 12, i Gálvez va ampliar l'avantatge al 44. Cerdán (minut 48) i una lleidatana en propia porteria (minut 86) van arrodonir la festa, amb força ambient a les graderies.  El balanç vermell és de 8-1-5 i 28-18 en gols.