domingo, 11 de junio de 2023

El Terrassa FC B femení bat el Seagull B a Badalona (2-4) i assoleix la salvació!

El Terrassa FC B femení jugarà una temporada més a la Primera Catalana gràcies a una gran victòria (2-4) contra el Seagull BDN B al Municipal de Badalona a l'última jornada de Lliga. Es tracta d'una salvació històrica que gairebé ningú s'imaginava a l'inici del campionat i que s'ha materialitzat en el darrer capítol, en què a les vermelles només els servia la victòria.

El partit va començar amb un gol de Ballesteros al minut 9, però al minut 13 les locals igualaven l'electrònic. Cinc minuts abans del descans, Ariadna Lozano tornava a posar per davant del marcador el Terrassa FC B (1-2). La segona part començava negra per a les visitants, que veien com el Seagull tornava a empatar al minut 53.  A 30 minuts per al xiulet final, a 1.800 segons pel descens, Iona Rodriguez va tornar a avançar les egarenques (2-3). I al minut 65 va arribar el gol de la sentència, obra de Paula Sánchez (2-4), per segellar la històrica permanència.