miércoles, 7 de junio de 2023

Triomf èpic del Terrassa FC B femení contra el Sant Gabriel (4-3)!

El Terrassa FC B femení, ara mateix en zona de salvació, va assolir una victòria de valor incalculable contra el Sant Gabriel B per 4-3 Municipal del Poble Nou en matx que corresponia al cap de setmana i que es va ajornar per la pluja. Calia disputar-lo entre setmana, perquè el cap de setmana es disputarà la darrera i decisiva jornada per a la permanència. El matx va començar advers (minuts 4 i 19), però Ballesteros (minut 34), Lozano (minut 40) i Miron (minut 44) van capgirar el marcador davant la sorpresa general. Tanmateix, caldria patir encara més quan les visitants van empatar al minut 74. El Terrassa FC va saber reaccionar, i al minut 83 Emily Fernández va anotar un 4-3 espetegant. A la darrera jornada, una victòria concediria la salvació a les egarenques, tot i que es poden donar altres combinacions de resultats.