domingo, 15 de octubre de 2023

El Terrassa FC venç l'Andratx a l'Olímpic (1-0)!

Un Terrassa FC lluitador i amb certes dosis de fortuna va guanyar l'Andratx a l'Estadi Olímpic gràcies a un gran gol de Pol Sánchez al minut 77. Els de Chus Trujillo assoleixen així la primera victòria de la temporada, sumen 6 punts i fan un important salt a la classificació.

El matx va ser equilibrat en el primer temps, sense gaire oportunitats i amb els rogencs assegurant la posició defensiva amb Jaouad, Neeskens i Morales. A la represa, els mallorquins van col·lidir contra Marcos Pérez en dues rematades de cap, i en un contraatac.

Els canvis del tècnic van donar fruits, i Pol Sánchez, en una gran rematada de cap, establia el que seria definitiu 1-0. Tanmateix, en els darrers minuts, Marcos Pérez va tornar a salvar un Terrassa FC que agafa confiança, amb dos partits seguits puntuant i sense rebre cap gol. Aquest és el camí.