sábado, 7 de octubre de 2023

Èpica remuntada del Terrassa FC a Vilassar (4-5)!

El Terrassa FC de futbol sala va assolir una espectacular i vital victòria a Vilassar de Marc contra el Sant Joan (4-5). Una gran remuntada i la resiliència davant nombroses circumstàncies adverses van adjudicar el 6 de 6 per als vermells, colíders a la classificació.

El matx del Pavelló Municipal Paco Martín va ser una autèntica bogeria i un continuum de contratemps que el Terrassa FC (farcit de baixes: Jacintus, Toni Sánchez, Iborra, Sergio Blanco...) va saber esquivar amb una maduresa sorprenent per sumar el segon triomf en dues jornades (el primer, el 5-3 al Castellar). Per començar, els maresmencs es van avançar als 5 minuts, però Borregao va empatar als 10 de penal. Tot semblava torçar-se quan els minuts 16 i 17 els locals se situaven en un tenebrós 3-1. En ple desconcert, el porter i fins i tot Diego Blanco tornant com a porter jugador van salvar els rogencs de destrosses pitjors, que haurien deixat el partit impossible.

A la represa, un gir inesperat i copernicà va canviar la tendència. Els egarencs van començar a atacar amb porter jugador, i van obrir una panòoplia d'oportunitats, tot i el consegüent risc. Tofi, als 28 minuts, i Diego Blanco, als 29, van materialitzar el 3-3. El Terrassa FC va fer un atot a l'aposta i Tofi, al minut 31, capgirava la contesa (3-4). Als pocs segons Tofi rebia la segona groga, i els vermells van resistir estoicament dos angoixants minuts amb tres jugadors de camp i grans aturades del porter i salvades de Buele, Borregao i la resta de jugadors.

En un final de desfibril·lador, Iker, en una contra, anotava el 3-5 (minut 35), però, en un penal clamorosament inventat per les col·legiades (fins i tot els locutors del canal de YouTube del Vilassar reconeixien que no existia cap falta), el Vilassar es va situar 4-5 quan restaven més de quatre minuts. L'agonia va arribar a nivells d'infart, sobretot quan, amb el porter jugador vermell per mantenir la possessió, els del Maresme van recuperar la pilota i la van estavellar al pal a porta buida. El Terrassa FC va lluitar fins a l'extenuació contra el setge rival i va saber conservar el 4-5. Tres punts més, 6 de 6 i colideratge juntament amb Prosperitat-Everest, Sant Quirze del Vallès i FS Ripollet. Llicència per somiar.