sábado, 23 de marzo de 2024

Gran remuntada i victòria del Terrassa FC de futbol sala femení a la pista de l'Olimpyc Floresta (2-3)!

El Terrassa FC de futbol sala femení segueix sorprenent agradablement i va signar una espectacular remuntada al Pavelló Municipal de La Floresta per 2-3 contra l'Olimpyc Floresta. Ara, les de David López són novenes, amb 21 punts, en la zona mitjana de la classificació.

Les vermelles no es van arronsar tot i els dos gols locals (minuts 7 i 8). Ivon Parada va escurçar diferències al minut 12, i un gol en pròpia porteria va equilibrar la contesa tot just abans del descans. Al minut 31, Melanie va establir el 2-3 definitiu. En els darrers minuts, un gran entramat defensiu i les aturades de Leyre Barrero van assegurar tres punts valuosíssims.