sábado, 2 de marzo de 2024

Triomf vital del Terrassa FC de futsal femení gràcies a una gran remuntada contra el Sant Andreu-Les Corts (4-2)!

El Terrassa FC de futbol sala femení va assolir una victòria crucial al Pavelló de La Maurina contra el Sant Andreu AE-Les Glòries CFS per 4-2 després d'una espectacular remuntada (de 0-2 a 4-2). Les terrassistes sumen ara 15 punts, en zona de permanència )per davant de Rubí, Babar i Sant Julià de Ramis), i s'acosten al Montmeló i al mateix Sant Andreu-Les Glòries.

Les vermelles van començar desorientades, i en quatre minuts ja es trobaven dos gols per sota. El tècnic David López va saber gestionar les rotacions, i Ivon Parada va escurçar distàncies al minut 17. La reacció va culminar en una brutal arrencada de la segona part: Irene Vilalta, al minut 21, i la mateixa Ivon Parada, al minut 24, van capgirar el marcador (3-2). Una efervescent Parada va assolir el 4-2 al minut 30. En els darrers minuts, les vermelles van saber defensar l'avantatge, que, combinat amb el 3-3 de la primera volta, atorga l'extra de l'average particular. Un triomf ben celebrat. Un veritable cop d'autoritat.