domingo, 18 de abril de 2021

Golejada del Terrassa FC a Granollers per 0 a 3!

El Terrassa FC tenia una sortida complicada al camp del Granollers i l'ha resolt amb un contundent 0-3. Gràcies a aquesta golejada, els rogencs se situen provisionalment segons, amb 41 punts, empatats amb Cerdanyola i Vilafranca. Ara mateix els de Juanjo García ascendirien.

El partit ha començat de forma inspirada per als Terrassa FC, ja que Lucas Viña ha aprofitat amb murrieria una falta per avançar els vermells al minut 15. L'equip ha controlat el ritme del partit i ha cauteritzat els intents dels del Vallès Oriental. Al descans, el 0-1 prometia molt, però no era definitiu.

A la represa, la contesa ha seguit pels cànons anterior. Al minut 58, després d'un gol invalidat als local, Arranz ha aprofitat un contraatac i ha eixamplat l'avantatge. Amb aquest coixó el Terrassa FC ha adormit el partit, fins que José Enrique, al minut 87, l'ha sentenciat. De fet, el +16 de diferència de gols permet als egarencs ser segons, davantdel +15 de Cerfanyola i el +14 del Vilafranca. El somni és possible.