domingo, 2 de mayo de 2021

Un èpic Terrassa FC assalta Cerdanyola (1-2) i es manté en zona d'ascens!

El Terrassa FC de Juanjo García ha vençut per 1-2 el Cerdanyola del Vallès en uns darrers minuts de bogeria i es manté en segona posició, en plaça d'ascens directe. Els vermells, que han aconseguit la desena victòria de la història contra els cerdanyolencs, sumen 44 punts, empatats amb Vilafranca i un per sobre del Girona B.

El matx ha començat ben equilibrat, Tots dos equips mossegaven. Però la queixalada forta l'ha donat el Terrassa FC, que el minut 45, a frec del descans, s'ha avançat gràcies a un clar penal transformat per Àlex Fernández.

A la represa, els egarencs han controlat el partit. Tanmateix, els locals han tibat de pilotes aèries, i en una d'elles han empatat al minut 73. El Terrassa FC ha reaccionat, i, gràcies a una magistral jugada d'Akito, Arranz ha creuat pícaronament la bimba i ha establert l'1-2 final. En els darrers instants, els vermells haurien pogut marcar de nou, però també han patit de valent en diverses accions a l'àrea d'Ortega. Èpica i esclat de joia terrassista a Fontetas!