jueves, 13 de mayo de 2021

Un Terrassa FC amb rauxa aconsegueix un empat amb sabor a victòria contra el Girona B (1-1)

Una espectacular segona part del Terrassa FC li ha permès assolir un valuosíssim empat (1-1) que elimina al Girona B de la lluita de l'ascens directe. La diana de Pelegrín al minut 74 ha fet esclatar de joia un Olímpic apassionat i vibrant.

Els de Juanjo García sumen ara 48 punts, el Vilafranca 47 i el Girona B, 44. Resta una jornada, diumenge a les 12: Girona B-Terrassa FC i Granollers-Vilafranca. Per ascendir, les opcions són diverses: guanyar o emular el resultat del Vilafranca; i, si el Terrassa FC acabés tercer, que el Lleida (del qual el Vilafranca és filial) no ascendeixi, situació molt probable atesa la classificació actual a Segona B.

Els gironins, de groc, van ser rebuts amb una gran esbroncada arran dels diversos episodis immorals dels gironins (cas Peralada, cas Oviedo) que han perjudicat escandalosament els terrassistes, tot i que les "influències" als estaments ho permeten tot (científicament el Terrassa FC té raó en tots dos casos). Els rogencs van dominar el ritme del partit, coneixedors que un empat era un gran resultat, però un xut llunyà va situar-los darrere al marcador.

A la represa, amb Josu, Galeano, Lledó, Àlex Fernández i Jaume imperials, com tot l'equip, el Terrassa FC va dominar absolutament. Després d'alguna ocasió d'Arranz, la sortida d'Akito va destarotar la rereguarda dironina. Al minut 74, a la sortida d'un córner, el Terrassa FC va empatar mitjançant Pelegrín. Ambiciós, els conjunt rogenc va continuar lluitant al màxim, tot i que conscient que l'empat, tal com anava el partit, era una gran botí. L'ascens, a tocar!