sábado, 25 de enero de 2020

Dos empats en dos dies el Terrassa FC de futbol sala femení

El Terrassa FC de futbol sala femení ha empatat 1-1 contra el Gadex i 2-2 contra l'Horta en dos dies consecutius. Les egarenques són ara quartes amb 23 punts (7 triomfs, dos empats, 4 derrotes), tot i que l'opció de l'ascens és gairebé una quimera.

Contra el Gadex, al Pavelló de Les Arenes, les vermelles van rebre un gol a l'últim minut de la primera part. Per sort, a l'inici de la segona, Ramírez va marcar. El rival va disposar d'ocasions al contraatac, però la portera egarenca es va mostrar infranquejable, el travesser va ajudar i el Terrassa FC va sumar un punt.

Contra l'Horta, el Terrassa FC guanya l'average particular (1-2 allà, 2-2 a Terrassa). Al Pavelló de Sant Llorenç, les egarenques (de negre en aquest matx, com es pot observar a la segona fotografia) han anat a remolc, però Alcayde, abans del descans, ha establert l'1-1, i Albareda, in extremis, ha pogut salvar el 2-2.