sábado, 11 de enero de 2020

Triomf per 2-1 del Terrassa FC de futbol sala femení contra la Penya Barça Barberà del Vallès!

El Terrassa FC de futbol sala femení s'ha imposat per 2-1 a la Penya Barça Barberà del Vallès en un intens matx de la Segona Divisió disputat al Pavelló Municipal de La Maurina. Amb aquesta victòria, les egarenques escalen fins a la tercera posició, amb 21 punts.

L'equip egarenc ha controlat el ritme del matx davant un rival que arribava com a cinquè classificat i, per tant, era temible. Amb solidesa defensiva i paciència en la combinació, les rogenques han construït un avantatge mínim a la primera part fruit de la diana d'Ana Nuñez, al minut 13.

A la segona part, la pressió s'ha intensificat, i Jennifer Ramírez ha aconseguit un tranquil·litzador 2-0 després de diversos llançaments. Les visitants, amb portera-jugadora, han escurçat distàncies a les darreries del matx. En tot moment el Terrassa FC ha governat el tempo del partit en un dia gèlid embellit per una lluna ben lluminosa.

Les rogenques sumen fins ara set triomfs i tres entrebancs, 29 gols a favor i 22 en contra. En principi, ascendeixen dos equips, de forma que caldrà esperar ensopegades de Les Glòries i del Futbol Terrassa Les Saveurs. Tanmateix, les sensacions són molt positives.