domingo, 26 de enero de 2020

Victòria clau del Terrassa FC per 2-1 contra l'Europa!!!!

El Terrassa Futbol Club ha guanyat per 2-1 l'Europa en un partit trascendental per la zona de privilegi. Amb aquest triomf. els vermells sumen 41 punts (a dos de l'Hospitalet) i n'acumulen quatre d'avantatge sobre Europa, Granollers, Sant Andreu i Pobla de Mafumet, amb 37. La lluita és ferotge per les quatre places de promoció d'ascens. De moment, una és per al Terrassa FC.

Un gol de Joel Cañaveras de cap en una falta penjada per Coro, un gol de l'Europa correctament anul·lat per fora de joc i un altre gol del killer Arranz aprofitant una errada defensiva dels graciencs feien que el Terrassa FC marxés al descans amb avantatge de dos gols. Els de Molist han controlat el ritme del partit amb certa comoditat, atesos els nervis inherents al matx.

A la segona part, el Terrassa FC ha jugat a mantenir el resultat i aprofitar alguna opció de contracop. L'Europa ho intentava però la potent defensa egarenca feia que el temps anés corrent fins al minut 89, quan l'Europa marcava el 2-1 definitiu, que posava emoció al partit. La novetat del dia d'avui és el debut del davanter centre Poves, que ha entrat els ultims 20 minuts de partit.

L'alineació terrassista del partit d'avui ha estat la següent: Ortega, Pelegrín, Joel Cañaveras, Yaya, Genís, Galeano, Kevin, Coro, Domi, Sergi Arranz i Jaume Pascual. Després han jugat Kilian, Lucas Viña i Poves.

El Terrassa FC suma ja 9 triomfs aquesta temporada a l'Olímpic, un veritable bastió que està conduint l'equip a la zona de promoció d'ascens. Avui és un triomf de 3+1 (average guanyat contra l'Europa), i en el balanç històric el Terrassa FC s'imposa per 55-25-53, 266-261 en gols. Supremacia d'un Terrassa FC llançat!