domingo, 2 de febrero de 2020

Gran triomf del Terrassa FC femení contra el Levante Las Planas (1-0)!

Crucial i fins i tot inesperat triomf del Terrassa FC femení a Primera Divisió contra el Levante Las Planas de Sant Joan Despí per 1-0 a l'Estadi Olímpic. Les de Lluís Ros estan en ratxa, i després de golejar per 0-4 el Mallorca han sumat tres punts vitals per a la permanència. Ara, el Terrassa FC és desè a la classificació, dues posicions per sobre dels equips en descens, emplaçament impensable uns mesos enrere.



Així, en un duel igualat contra un oponent de la zona alta (quart classificat), les vermelles han sabut obrir la llauna (gràcies a Marcet) i administrar el mínim avantatge fins al final, en un exercici de resistència i sang freda que demostra l'adaptació a la categoria.
Amb aquesta valuosa victòria, el Terrassa FC suma ja 20 punts (fruit de sis triomfs i dos empats), en zona de salvació, supera el Sant Pere Pescador (18 punts), i manté distàncies envers el seu perseguidor més immediat, l'Osca, amb 17. Pallejà i Mallorca semblen ja sentenciats.
A més, l'emoció es dispara perquè l'Igualada (empatat amb el Terrassa FC a 20 punts) està endinsat de ple en la lluita per la supervivència, i Vic (23 puns, a tir) i fins i tot Pardinyes i Balears (24 punts) hi estan ben a prop. Gran victòria d'un Terrassa FC llançat!

4 comentarios: