domingo, 16 de febrero de 2020

El Terrassa FC de futbol sala femení s'endú el derbi (4-2)!!!

El Terrassa FC de futbol sala femení ha aconseguit vèncer in extremis l'Egara Futsal en el derbi de Segona Divisió disputat al Pavelló de Sant Llorenç. Amb aquesta victòria, les vermelles recuperen les opcions d'ascens, després de dos triomfs seguits carregats de mèrit (a la pista del Pou Escorial sabadellenc i al derbi).

El matx ha començat bé, gràcies a una diana de Fetian al primer minut. Olivet ha empatat al minut 12, però novament Fetian ha marcat hegemonia (minut 23).

A la represa, les egaristes han empatat mitjançant Márquez (minut 40). Unes taules haurien escapçat bona part de les opcions d'ascens de les rogenques. En una reacció èpica i blitzkrieg, Alcayde ha anotat el 3-2 (minut 47) i ha sentenciat amb el 4.2 (minut 48).

Ara, el Terrassa FC suma 29 punts (9 victòries, dos empats i quatre derrotes), amb una diferència de gols ben favorable (40-32). Ascendeixen dos equips. El CFS Les Glòries ho té a la mà, però de cara a la segona posició la lluita entre Futsal Terrassa LesSaveurs, Pou Escorial i Terrassa FC (ara quart) està encara ben oberta.