domingo, 23 de febrero de 2020

Golejada del Terrassa FC per 0-3 a Figueres!!!

El Terrassa FC ha golejat la UE Figueres per 0-3 a Vilatenim i ja suma 7 partits seguits sense caure, sumant. A la classificació els vermells es mantenen segons, amb 51 punts, a dos del liderat.

El partit no podia començar millor, amb un gol de Sergi Arranz els primers minuts. Això ha concedit confiança als de Xevi Molist, que han governat amb comoditat el primer temps gràcies a un mig del camp ben poblat.

A la segona part, els egarencs han mantingut el to, esperant l'oportunitat de donar la puntilla. I un inspirat Arranz, al minut 76, l'ha aconseguit, per a tranquil·litat de la parròquia egarenca, conscient de la trascendència dels punts en litigi. A les acaballes, Poves ha establert el definitiu 0-3, el que el consolida com una alternativa al capdavant que pot desorientar els defenses rivals.

Lògicament, el Terrassa FC guanya l'average particular als empordanesos (2-1 a l'Olímpic, 0-3 a Figueres per a un global de 5-1 terrassista) i refermen l'avantatge històric vers els figuerencs (36 triomfs, 13 empats, 15 ensopegades, 91-61 en gols). A més, els rogencs es mantenen com els menys golejats de la categoria, i avancen quant a gols favorables.