domingo, 9 de febrero de 2020

El Terrassa FC de futbol sala apallissa per 9-2 l'Olímpic La Floresta!!!

Dia 9-2, i 9-2!!! El Terrassa FC de futbol sala ha massacrat per 9-2 l'Olímpic La Floresta B al Pavelló de Sant Llorenç en una veritable bacanal golejadora. Els vermells se situen en zona de salvació amb 17 punts, tot superant el Badalona (17 punts també), Can Cuyàs (16), Premià de Dalt (9) i La Floresta (6). Contra aquest rival, el 0-2 de la primera volta segella un average clarament favorable al Terrassa FC.

Els de Pol Montserrat han hagut de remuntar un 0-2 advers al minut 8. Als 15 minuts, San Juan ha escurçat distàncies, i al 17 ha reequilibrat la contesa, fonamental per a la permanència. La diana d'Herrera (minut 18) i una nova de San Juan (minut 20) han segellat el 4-2 del descans.

La represa ha estat una orgia de gols terrassistes. Guil (minut 26), Bordes (minut 34, de clar penal), Boumajdoul (minut 36), Lázaro (minut 39) i Pastelero (minut 40) han arrodonit un marcador d'escàndol, que carrega de confiança un conjunt ben motivat.

El rival ha apostat per la tècnica del porter-jugador, i li ha sortit desastrosa, atès que el Terrassa FC ha anotat un gol darrere l'altre per a joia dels aficionats vermells. El porter Carles ha protagoitzat també algunes intervencions de mèrit.

Amb aquests tres punts assolits, el Terrassa FC afronta amb optimisme una sèrie de partits crucials a casa contra rivals directes: Premià de Dalt i Badalona. Caldrà esforçar-se a fons per consolidar les bones sensacions que atorga el 9-2. Just el dia en què el calendari és 9-2.