domingo, 9 de febrero de 2020

Un lluitador Terrassa FC venç a Granollers (0-1) i ja és colíder!!!

Un Terrassa FC amb molt ofici i capacitat de lluita ha vençut per 0-1 al camp del Granollers rendibilitzant un gol de Coro al minut 4 i se situa colíder de Tercera Divisió, amb 47 punts, empatat amb l'Hospitalet. A més, els egarencs s'imposen en l'average particular gràcies a l'1-0 favorable de la primera volta.

Els de Xevi Molist encadenen la tercera victòria consecutiva gràcies a l'efectivitat d'inici i a l'esperit de supervivència a la segona part. Després dels triomfs contra Europa i Vilafranca, els rogencs visitaven un feu tradicionalment difícil.
Un Coro entonat (ja porta 12 gols com a jugador terrassista) ha sorprès els aficionats (amb una nodrida representació terrassenca) amb un xut llunyà que ha suposat el 0-1. Com va ocórrer en la primera volta (1-0 amb un guió similar), arran de la diana el plantejament ha estat més especulatiu
A la segona part, els granollerins han pitjat l'accelerador i Ortega ha salvat l'equip en diverses ocasions. A la contra, un gol invalidat a Arranz i una altra ocasió del davanter han suposat la rèplica vermella. Al temps afegit, Ortega ha salvat un gol i ha permès al Terrassa FC, amb fortuna, embutxacar-se tres punts vitals.
Els egarencs sumen 14 victòries, 5 empats i 4 derrotes, amb un 37-17 de balanç de gols. En la cursa per assegurar la promoció d'ascens, el Terrassa FC ja li treu set punts a La Pobla de Mafumet (cinquena) i 10 al Granollers i al Vilafranca.