domingo, 2 de febrero de 2020

Triomf convincent del Terrassa FC contra el Vilafranca (2-0)!

El Terrassa FC ha aconseguit una victòria de valor incalculable contra un dur Vilafranca per 2-0 a l'Estadi Olímpic. Amb aquesta fita, els vermells es consoliden en zona de promoció d'ascens, amb 44 punts, a tir del lideratge i amb quatre més que els perseguidors.

El matx es preveia rude, matusser, atès que els del Penedès practiquen un joc de contacte, molt físic. Els de Xevi Molist s'hi han sabut adaptar i la batalla a la gespa ha estat decomunal. L'equilibri era nota dominant, fins que una genialitat d'Arranz, avançant-se als defensors i picant la bimba amb encert, ha permès els egarencs avançar-se al marcador als 16 minuts.

Amb l'estrena de Di Giovanni, el mig del camp ha controlat el ritme del matx, amb Coro, Kevin i Galeano imperials. Sense massa aproximacions s'ha arribat a la mitja part.

Els primers minuts de la represa han posat a prova la capacitat de sofriment dels terrassistes. Sense res de l'altre món, els visitants han anat assetjant la porteria d'un Ortega que ha hagut de lluir-se en alguna ocasió. Els errors dels davanters vilafranquins han permès mantenir el mínim avantatge, i una justa expulsió ha concedit superioritat numèrica al Terrassa FC.
Tanmateix, com que restaven pocs minuts per a l'acabament, els de Molist tampoc no s'han llançat descaradament a l'atac. Amb seny, han contemporitzat el joc, i al minut 89 Coro, en una contra, ha segellat el triomf per 2-0, que suposa igualar l'average particular (en el general, el Terrassa FC domina +19 a +9) contra un Vilafranca que se situa a 10 punts dels egarencs a la taula classificatòria. En el balanç històric, Terrassa FC 28 - Vilafranca 20.

Ara el Terrassa FC continuarà el Tourmalet amb partits compromesos a Granollers i a casa amb el Vilassar. L'escamot Sant Andreu-Europa-Pobla de Mafumet, a quatre punts, marca la cinquena posició. Cal mantenir el to i adquirir el màxim avantatge possible, sense oblidar un Hospi de moment a l'abast.