jueves, 27 de febrero de 2020

El Terrassa FC goleja per 1-5 el Castellar del Vallès!!!

El Terrassa FC ha golejat per 1-5 el Castellar del Vallès en un amistós disputat al Joan Cortiella de la ciutat veïna. Els egarencs intensifiquen la seva ratxa fora de casa si combinem partits oficials i amistosos.

Per als de Xevi Molist, es tractava d'una pedra de toc i una oportunitat per a jugadors com De Giovanni, Domi, el japonès Akito (que s'estrenava com a vermell) i juvenils com Kevin Gómez, Miki, Molina o Adrià Gil.
El rival, líder al grup sisè de Tercera Catalana, va resistir en la primera part. A la segona, però, l'aplanadora egarenca va sortir a escena. De Giovanni va avançar el Terrassa FC al minut 65 amb una gran xurriagada des de fora de l'area. Després , Kevin va marcar el segon gol al minut 70, Kevin Gomez el tercer al minut 72, Domi el quart al minut 74 i el juvenil Kevin Gómez va arrodonir la maneta al minut 88. Zapico es va mostrar molt solvent a la porteria. Nou triomf (i golejada) per a un Terrassa FC en ratxa!!!