sábado, 15 de febrero de 2020

Vital triomf d'un Terrassa FC B de futbol sala en zona d'ascens contra el Montmaneu (1-0)!

El Terrassa FC B de futbol sala acabarà aquesta jornada en zona d'ascens directe gràcies a un agònic i laboriós triomf contra un rival directe, el Montmaneu. Un gol d'Asier Martín, al minut 48, és a dir, a les acaballes del matx, ha suposat la conquesta de tres punts essencials en la lluita pel salt a la superior categoria.



Al Pavelló de Sant Llorenç tothom era conscient que els dos contrincants es jugaven mitja Lliga. Els rogencs s'han aplicat d'allò més i han assegurat en defensa, per tal de salvaguardar el porter Pérez. El joc ha estat conservador entre els dos contendents. 

De fet, els visitants signaven d'antuvi un empat que els hauria permès mantenir-se en segona posició. Quan tot semblava encaminat a un empat sense gols, una acció brollada de la rauxa final ha permès al Terrassa FC aconseguir l'onzena victòria de la temporada (46-31 en gols) i ascendir a la segona plaça, davant del Montmaneu i el Futsal Terrassa Les Saveurs. El segon ascendeix directament, i el tercer promociona. Opcions de festa per a un Terrassa FC B que ha sabut esperar per donar l'estocada final.

2 comentarios: