sábado, 15 de febrero de 2020

Maneta del Terrassa FC B contra l'Ullastrell (5-0)!!!

El Terrassa FC B ha vençut l'Ullastrell per 5-0 en partit disputat a l'Estadi Olímpic. Els egarencs es consoliden a la zona alta de la classificació, en sisena posició i amb tendència ascendent.

Els vermells han estat els clars dominadors de l'encontre. Els gols han anat arribant amb continuïtat. Al primer temps, un cop de cap de Daniel Garcia (minut 20) i una acció dintre de l'àrea resolta per Espí (minut 25) han segellat el 2-0.

A la represa, l'evolució natural del partit havia de conduir cap a una ampliació del marcador. Espi, al minut 59, ha esvaït qualsevol possible dubte sobre el desenllaç, i Sánchez (minut 84) i Peña (minut 91) han aprofitat l'expulsió de tres jugadors de l'Ullastrell a l'esprint final.

Amb aquesta victòria, el Terrassa FC en suma 11, i dos empats i 5 ensopegades. En gols, 37 favorables i 22 en contra. L'equip aspira a acabar el més amunt possible, amb el millor balanç que es pugui, per consolidar un projecte que la temporada vinent permeti escometre l'ascens de categoria.