sábado, 15 de febrero de 2020

El Terrassa FC de futbol sala masculí apallissa el Premià de Dalt (7-0)!!!

El Terrassa FC de futbol sala masculí ha apallissat per 7-0 el Premià de Dalt en un matx que confirma la reacció dels de Pol Montserrat. Els vermells, en ratxa al Pavelló de Sant Llorenç (9-2 a l'Olímpic La Floresta, 7-0 contra el Premià), es mantenen en zona de salvació.

Els primers minuts han estat de tempteig. Els egarencs eren conscients que en aquest encontre podien deixar molt enrere un rival en la lluita per la permanència, i s'hi han espremut a fons. Arran del primer gol, al minut 14 gràcies a Herrera, els premianencs s'han desconcentrat, i al mateix minut Priego ha anotat el segon. El tercer de Lázaro (minut 16) i el quart de Pastelero (minut 19) han deixat ben encarrilat el duel.

La pregunta era si a la segona part els rogencs accelerarien més o serien conformistes. I han accelerat. Romero (minut 24) i Boumajdoul (minuts 25 i 30) han segellat un espectacular 7-0, que assegura clarament l'average particular (2-6 a la pista de Premià de Dalt) i millora encara més el balanç global de dianes. El Terrassa FC, amb un average general molt favorable (71-59) i 6-2-7 en els partits, continua en línia ascendent.