domingo, 19 de enero de 2020

El Terrassa FC empata contra el Sant Pere Pescador (1-1) i se situa en zona de salvació!

El Terrassa FC femení ha empatat 1-1 contra el Sant Pere Pescador en un matx en què ha jugat millor i ha disposat de més ocasions, tot i que almenys ha sabut mantenir un empat que hauria pogut volar si no arriba a ser per les aturades d'Andrea. Aquest punt permet les vermelles estar en zona de permanència gràcies a les derrotes d'Osca i Pallejà a casa.

A la primera part, les egarenques han controlat el matx en tot moment, tot i algun contraatac gironí. Després d'un possible penal a Judit Domene a l'inici i d'alguna ocasió, Plaza ha marcat al temps afegit, que semblava que el 0-0 seria el resultat al descans.

Tanmateix, el Sant Pere Pescador ha empatat de seguida a la represa. El joc ha entrat en fase alterna, amb un pal egarenc i aturades de la portera rogenca. Ara, el Terrassa FC, amb 14 punts, supera l'Osca (13 punts), el Pallejà (12) i el Mallorca (4), pròxim rival en un desplaçament en què cal guanyar imperiosament per consolidar la salvació.