domingo, 26 de enero de 2020

El Terrassa FC femení esclafa el Mallorca (0-4) i es consolida en zona de salvació!!!

El Terrassa FC femení de Primera Divisió ha assolit una victòria fonamental a Alcúdia contra el Mallorca Toppfotball per un aclaparador 0-4. Les de Lluís Ros han aconseguit la major golejada favorable de la temporada i la cinquena victòria, la tercera fora de casa. Ara  el Terrassa FC suma 17 punts i és onzè, plaça que adjudicaria la salvació.

Havia d'arribar. El Terrassa FC juga bé, controla la major part de partits, crea ocasions i mereix la salvació. Després d'un inici preocupant, ha millorat molt. Contra les balears també es guanya l'average particular. 


El matx ha començat amb domini vermell. Cerdan ha marcat al minut 18. Després, en cinc minuts el matx ha quedat resolt: Rocío ha anotat al minut 30, i Marta Alegre al 35. Cap a les acaballes del partit, Lydia Rodríguez ha establert el definitu 0-4. 
Les egarenques disposen ara d'una gran oportunitat per marcar distàncies sobre els conjunts que estan per sota. El Mallorca ja està enfonsat del tot (4 punts), però el Pallejà i l'Osca encara conserven opcions de progressar. D'altra banda, Sant Pere Pescador, Igualada i Pardinyes estan a prop.


Les egarenques han format Andrea, Campa, Sam, Noah, Mazuecos, Alexia, Rocío, Alegre, Miriam, Judit i Cerdán. També han actuat Patri, Lydia, Boza i Caballero.

4 comentarios: