domingo, 12 de enero de 2020

Valuós empat del Terrassa FC a Sant Andreu

El Terrassa FC de Xevi Molist ha estat agosarat i valent i ha aconseguit esgarrapar un meritori 2-2 del Narcís Sala davant un Sant Andreu en plena forma, que ha enviat dues pilotes al pal. Els rogencs (avui de blanc a Barcelona) es mantenen en zona de promoció d'ascens, en segona posició (37 punts), a dos punts de l'Hospitalet.

El matx ha començat amb alternatives, i Coro, al minut 4, ha avançat als egarencs. Tanmateix, els andreuencs han empatat de seguida (minut 14), després de la lesió d'Àlex Fernández, substituït per Kevin. Els locals han creat diverses ocasions, però entre Ortega, la defensa i la fusta els egarencs han mantingut el tipus, i Arranz ha aprofitat un clar penal al minut 34 per tornar a avançar el Terrassa FC.

Un penal a favor del Terrassa FC, amb els arbitratges adversos soferts en els darrers anys, accentuats amb Soteras de president de la Catalana (els escàndols a Segona B del club que havia presidit manlleven la credibilitat d'aquest simulacre de competició) sembla un miracle. Abans del descans, s'ha invalidat una diana de Noguera.

No obstant això, el Sant Andreu ha sortit en estampida a la represa, i després d'un nou pal i diverses ocasions clares, ha empatat molt aviat (minut 58). Tot indicava que el matx es podia inclinar cap als quatribarrats, però els de Molist, amb Genís (que havia entrat per Jaume) reforçant la rereguarda, han sabut mantenir la serenor i fins i tot, com el curs passat, l'àrbitre (confirmant que els miracles no existeixen...) ha anul·lat un gol de Coro al minut 79. Fins al final, el Terrassa FC ha sabut administrar un empat que li permet consolidar-se en zona d'ascens, mantenir distàncies envers el Sant Andreu i conservar l'avantatge històric (51-50) contra els barcelonins.