domingo, 12 de enero de 2020

El Terrassa FC filial femení arrasa per 9-0 el Pirinaica de Manresa!

El Terrassa FC B femení ha massacrat per 9-0 el Pirinaica de Manresa a l'onzena jornada de la Segona Divisió femenina. Amb aquest triomf, les egarenques se situen en tercera posició a la classificació, i conserven intactes les opcions d'ascendir.

El matx ha començat d'allò més bé, ja que Marta Montero ha avançat les rogenques el minut 1. Curiosament, la mateixa jugadora ha tancat el marcador al minut 89. Dos gols als extrems del matx, doncs! Paula López ha anotat el segon gol al minut 13, i Noemí López el tercer al 15.

Les vermelles s'han relaxat lleugerament, i no ha estat fins al minut 36 que Anna Sotos ha materialitzat el 4-0. Noemí López ha establert la maneta al minut 41 (5-0 al descans).

La incògnita a la segona part era quants gols més faria el Terrassa FC. Sotos (minut 49), Lara Calabria (minut 54) i Noemí López (culminava el seu triplet al minut 60) han portat el 8-0 al marcador. Quan el matx expirava, ha arribat el definitu 9-0 per a les de José Ezequiel Segura.

Amb set victòries, un empat i dos entrebancs, 31 gols a favor i només 9 en contra, el filial femení està aportant alegries i un gran bagatge. L'ascens directe sembla destinat a un gran Can Parellada, però la zona de promoció està a l'abast de l'equip.