viernes, 3 de enero de 2020

El Terrassa FC va acabar el 2019 i comença el 2020 líder!!!

Líder. Així va acabar el Terrassa FC el 2019 i ha començat el 2020. Amb joia, optimisme i esforç. Amb la vitalitat i la rauxa del vermell i blanc dels colors. Amb la consciència que l'equip és sòlid i està compromès. Amb la satisfacció de disposar de la millor afició. Amb l'orgull de ser el líder del Vallès en palmarès.


El Terrassa FC va acabar el 2019 amb 36 punts en la jornada 17, fruit d'11 victòries, 3 empats i 3 ensopegades, 30 gols favorables i només 13 adversos. De fet, els egarencs són els menys golejats de la categoria.
El segon classificat és el Granollers, amb 34 punts, a dos del Terrassa FC. Tots recordem la tenacitat amb què els rogencs van defensar als darrers minuts l'1-0 contra els del Vallès Oriental a l'inici del campionat, a l'Olímpic. I aquest pregó esperit de l'Olímpic explica bona part de l'èxit terrassista: 8 de 8 a casa, 24 de 24 punts. Una arrencada immillorable, espectacular, brutal.
El tercer a la classificació és l'Hospitalet, líder al llarg de moltes jornades. Precisament els riberencs són el contrincat per estrenar el 2020, el 5 de gener, quan es presenta el futbol base. L'Olímpic ha de ser una caldera donant suport a l'equip. Cal tenir en compte que l'objectiu és la promoció d'ascens, però ningú pot amagar que seria cabdal aconseguir el campionat, ja que en una sola eliminatòria directa es podria assolir l'ascens, i si anessin mal dades s'accediria a la segona ronda, que caldria superar com la tercera. 
El quart és un amenaçador Europa, amb 31 punts. El Terrassa FC hi va empatar 2-2, amb polèmica arbitral (amb un VAR no contaminat els egarencs haurien pogut guanyar). Els graciencs van llançats.
La cinquena posició és compatida per Pobla de Mafument i Sant Andreu, rivals també perillosos. La sensació és que els aspirants són molts, i que caldrà mantenir la fredor i l'esperit de lluita fins al final. Tanmateix, per Nadal i Cap d'Any, i fins al dia 4 de gener del 2020, el Terrassa FC és líder. Gaudim-ne!

6 comentarios: