sábado, 23 de abril de 2022

El Terrassa FC B femení depèn d'ell mateix per ser primer després d'empatar amb el Cabrera (2-2)

El  Terrassa FC B femení va salvar el decisiu partit amb el Cabrera amb un empat 2-2 que i permet dependre d'ell mateix. Si les vermelles guanyen els dos partits que li falten (Vic i Mataró), seran campiones. El duel va deixar una sensació doble. Les del Maresme van arribar al descans davant, el que enterrava les opcions egarenques. Tanmateix, Molina (minut 60) i Aguayed (minut 68) van capgirar el marcador. Aleshores, la situació era força favorable (amb una victòria més les rogenques en tenien prou). El Cabrera va empatar en el darrer tram, i això obliga a vèncer els dos partits restants. Amb 48 i 47 punts a la classificació, el més normal és que les del Maresme arribin a 51 punts. El Terrassa FC, amb la diferència de gols particular adversa, en necessitarà 53. La clau és el pròxim desplaçament a Vic. L'important és que les egarenques depenen d'elles mateixes.