jueves, 28 de abril de 2022

El Terrassa FC de futbol sala, campió de Lliga! (triomf per 3-6 a Mollet)

El Terrassa FC de futsal va viure una nit màgica a Mollet del Vallès en proclamar-se campió de Lliga i assolir l'ascens a División d'Honor catalana. Els egarencs (de negre en el matx) van imposar-se a la Unió Mollet per 3-6 i matemàticament s'adjudiquen el títol quan encara resten quatres jornades per al fional. El Terrassa FC, immens, suma 61 punts (44 l'Escola Pia de Sabadell, segona), 20-1-1 en partits i 164-64 en balanç de gols.

El Pavelló ZEM Ca n'Arimon va ser una enorme festa terrassista. Plena a vessar, amb gran quantitat de terrassencs disposats a gaudir d'una nit que va esdevenir inoblidable, la pista molletenca ha entrat ja en la història de llocs de culte del Terrassa FC. "La nit màgica de Mollet" romandrà per sempre en la memòria terrassista.

El matx  va començar amb tempteig entre els dos equips. Els locals es jugaven la permanència, i el Terrassa FC el títol amb el coixí de quatre jornades. Diego Blanco, al minut 10, va avançar els egarencs, que es van posar en "mode aplanadora". Toni Sánchez (minuts 11 i 13) i Sergio Blanco (minut 19) van establir un 0-4 gairebé definitiu al descans.

De fet, el Terrassa FC en tenia prou amb un empat. A la represa, es van alternar els gols. Blanco, als minuts 31 i 34, va arrodonir el dels Terrassa FC, que va vèncer per 3-6. Alegria i il·lusió s'uneixen en un futur molt prometedor. Amunt, Terrassa FC!!!