lunes, 25 de abril de 2022

El Terrassa FC de futsal salva un punt en els darrers segons (5-5 amb el Vilassar) i en necessita un per ser campió

El Terrassa FC de futsal va salvar un punt a pocs segons del final i va empatar 5-5 amb el Vilassar al Pavelló de Sant Llorenç. La punxada de l'Escola Pia de Sabadell la vigília concedia una oportunitat de conquerir el títol amb un triomf. El punt aconseguit deixa la fita a tir d'un empat. El pròxim cap de setmana els egarencs disposaran d'una nova oportunitat. El Vilassar, que es juga la salvació, va acabar desesperat pels dos punts perduts en el darrer instant.

El matx, en què es van regalar roses als assistents, va començar de forma inspirada: Romero (minut 2) i Sánchez (minut 6) van avançar els vermells. Els del Maresme van escurçar distàncies (minut 8), i Algaba (minut 9) i Sánchez (minut 13) van situar un 4-1. Tanmateix, el partit no estava controlat, i el Vilassar va situar el 4-3 als minuts 16 i 19. A la represa, als minuts 33 i 34 els del Maresme van capgirar el marcador. Puntuar era ben complicat. Els visitants ja assaborien els tres punts quan Domínguez, a la darrera jugada, va marcar el 5-5. Amb cinc jornades per davant, el Terrassa FC necessita un sol punt per ser campió. Dissabte l'Escola Pia visita Vilassar i, si no guanya, els egarencs aconseguiran el títol. Si no, diumenge, a Mollet, hi hauria una altra oportunitat: guanyar o empatar.  El títol i l'ascens són qüestió de temps.