domingo, 20 de febrero de 2022

El Terrassa FC goleja La Roca (1-7) i es classifica per a la fase d'ascens!

El Terrassa FC va apallissar un difícil La Roca Penya Blanc-i-Blava per un sorprenent 1-7 i es classifica matemàticament per a la lligueta d'ascens, a la qual prenen part els tres primers de cada subgrup de Preferent. Les egarenques, terceres, sumen 40 punts, amb un balanç de 12-4-2 i 50-18 en gols.

Les de Roman Torrelles eren conscients que calia almenys empatar per certificar la classificació, però no van voler especular i van sortir a totes. Al minut 7, Clara Sanz va avançar les vermelles, i Delba, al minut 18, va anotar el segon. Les locals van escurçar distàncies, però Delba (minut 36) i Carla Sánchez (minut 37) van establir l'1-4 del descans. A la represa, Sellarés (minut 60), Gálvez (minuto 65) i Jiménez (minut 89) van culminar un brutal 1-7.