domingo, 27 de febrero de 2022

Un gran Terrassa FC goleja l'Europa (4-1)!!!

El Terrassa FC va regalar als terrassistes una convincent golejada contra l'Europa (4-1) que situa l'equip a la zona mitjana de la classificació de Segona RFEF. El Municipal de Ca n'Anglada va gaudir de valent amb el joc i el tsunami ofensiu rogenc, que va escombrar els barcelonins, als quals també superen en l'average particular.

Els de Jordi López, conscients de la transcendència del matx, van sortir bolcats. La possessió era vermella, i les ocasions van arribar per inèrcia. Tanmateix, el gol es resistia, i fins i tot els de Gràcia van temptar-lo en una aproximació. Al minut 36, el killer Aythami va obrir la llauna, i el Terrassa FC va endinsar-se en un frenesí brutal: al minut 39 Marimón va anotar de cap, i al minut 42 Josu el va emular. 3-0 al descans. Espectacular.

A la represa, tenint en compte que la diferència de gols general podria influir al final de la Lliga (amb el Brea, per exemple, el compte particular està empatat), el Terrassa FC va mantenir la intensitat. Al minut 66 Priego va anotar el quart, i els barcelonins van escurçar distàncies al final, en una fase de canvis egarencs. 4-1, golejada del Terrassa FC i optimisme al poder! Que  bonic és ser terrassista!!!